Bryllupsvideo eller bryllupsbilleder

Hvordan foreviger man bedst bryllupsdagen? Skal man have det ene, det andet, eller begge dele?
Kimberly Victoria Johnson

Kimberly Victoria Johnson

TV-fotograf og klipper (bryllupsvideograf)

Stemningen til et bryllup er helt fantastisk! Selvom et billede siger mere end tusinde ord, så synes jeg, at en bryllupsvideo siger så meget mere.
Jeg mener, at video og billeder kan noget forskelligt, og hvis jeg kun havde mulighed for en af delene, så ville jeg helt sikkert vælge en bryllupsvideo.
Man kan sagtens pause de levende billeder i en bryllupsvideo og få stillbilleder fra videoen, som svarer til et foto. Men et stillbillede kan man ikke gøre levende, efter det er taget.
Min ærlige mening er dog, at der ikke er noget enten eller. Jeg ville vælge begge dele til mit bryllup, både finde en god stillbillede fotograf og en god videofotograf.
Hvis I skal vælge én af delene, tilbyder jeg i “Den fulde pakke” at plukke de 20 bedste øjeblikke ud fra videomaterialet som stillbilleder. På den måde får I både en smuk bryllupsvideo og mange stillbilleder. Dem kan I f.eks. dele på sociale medier. Læs mere om hvad jeg tilbyder her.

Hvad kan en bryllupsvideo, som bryllupsbilleder ikke kan?

Da jeg var lille optog min mor og far alt på deres videokamera. Mine første skridt, første ord, første danseopvisning osv.
Jeg føler næsten, at jeg kan huske, hvordan det var at gøre alle tingene, når jeg som voksen ser det på film, selvom jeg var for lille til, at det er noget, jeg burde kunne huske.
Alligevel er min mors og fars stemme og mit grin fanget i en tidslomme fra dengang, som gør, at jeg husker det tydeligt.
Vi har selvfølgelig også en masse fotoalbums, men når jeg bladrer igennem dem, så hører jeg ikke min fars eller mors stemme. Jeg ser ikke mine første skridt, hører ikke mine første ord, eller ser vinden i min røde kjole, mens jeg dansede rundt.

Lyd er et vigtigt element i en video, især i en bryllupsvideo.
Man siger ja til hinanden, holder taler man synger, griner og græder. Alt dette er lyd eller ord, og nogle af de vigtigste ord i jeres liv.
Selv når dem – der sagde ordene – ikke er her længere, er deres stemme og følelser gemt i en video tidslomme. Det kan noget helt fantastisk.

Hvad skal man så vælge?

Vælg dét I gerne vil kigge tilbage på, når jeres store dag er slut.
Betyder lyden og de levende billeder af kram, smil, grin og gråd noget for jer, eller kommer der nok følelser frem ved blot at se fotos fra dagen?

 

Blog
Kimberly Victoria Johnson
Gratis skabelon til bryllupsbudget

Download gratis “cheat-sheet” til jeres bryllupsbudget, som kan hentes både til Excel og Google Sheets. Regnearket hjælper jer med at prioritere det, I synes er vigtigst til jeres bryllup, ud fra jeres egne ønsker.

Læs mere